Permobil

Connected Wheelchairs

Vårt uppdrag

Som UX-partner fick vi huvudansvar för de gränssnitt som hämtar och presenterar den data varje rullstol skickar upp i molnet. Med hjälp av den kan Permobil följa varje stols historik och snabbt ge ägaren rätt service.

Uppkopplade rullstolar

För nästan 50 år sedan grundade visionären, entreprenören och doktorn Per Uddén Permobil. Han ville att alla, oavsett handikapp, ska kunna leva ett tillfredsställande liv utifrån sina egna förutsättningar. Idag används hans elektriska rullstolar av människor över hela världen. Arvet från Per Uddén har satt en tydlig prägel på Permobil som företag. Idag är det mer än rullstolar som utvecklas. Innovationsarbetet fortsätter med en stor satsning på uppkopplade rullstolar (Connected Wheelchairs).

Sitemap over Permobil

Virtual Seating Coach

Tjänsten är webbaserad och ger vårdgivaren möjlighet att skräddarsy, följa upp och bevaka de rörelseprogram som patienten får presenterade i den app som tagits fram för smartphones.

Montage av tjänsten på en laptop
Montage av tjänsten i olika utföranden för mobiltelefon

Hur fungerar det?

  • Samlar data från stolar
  • Förbättrar serviceåtgärder

Vi ville skapa en tjänst till våra kunder som skulle göra en skillnad på riktigt. Tillsammans med Osynlig.

Skärmdump från tjänsten
  • 0067a6
  • 45bd45
  • ff7800

Modulbaserad dashboard

Vi byggde ett gränssnitt som kan anpassas efter arbetsuppgifterna och som gör det lätt för användaren att förstå och använda Permobils tjänster.