Vi använder cookies för mät- och analysändamål samt marknadsföring. Läs mer i vår cookiepolicy.

Osynlig söker frontend-utvecklare i Sundsvall

Älskar du att lösa komplexa problem med kod? Vill du jobba med riktigt spännande frontend-utmaningar och lösa dem tillsammans med grymma kollegor? Vill du vara med och utmana våra kunder men också hur vi på Osynlig arbetar? Är det JA på detta så borde vi snacka!

Vi på Osynlig befinner oss på en riktigt spännande resa och vi fortsätter bygga vårt team med Sveriges bästa kollegor. Vi arbetar med innovativa uppdrag inom digital produktutveckling och vill ha dig med på tåget.

Som Frontend Developer på Osynlig i Sundsvall ansvarar du för att ta ut användarupplevelsen i de produkter vi bygger i modern frontend-kod. Vi lägger stort fokus på det visuella, så det är viktigt att du känner dig stark på hur man verkligen får vass UI-design att fungera kodmässigt.

Vi jobbar både inbäddade hos kunden och från vårt eget kontor, men oavsett var vi sitter så samarbetar vi alltid med varandra i team. Du kommer arbeta nära våra designers men också med våra kunder och deras användare för att säkerställa att vi löser rätt problem på rätt sätt.

Vad vi behöver hjälp med på daglig basis:

  • Rekommendera och utmana våra kunder när det gäller produktutveckling i allmänhet och frontend i synnerhet.
  • Utveckling för allt från startups till globala företag – stor variation av utmanande och utvecklande projekt med mycket problemlösning.
  • Tillsammans med kompetenta kollegor utveckla arbetssätt och bygga Osynlig framåt.
  • Arbete med ramverk och bibliotek som React, React Native, Gatsby och Next.js, Svelte, Vue.js, Angular, Electron.

Vi söker dig som:

  • vill vara med och utveckla vårt tekniska erbjudande och driva projekt ur en teknisk aspekt
  • är noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten
  • är tydlig och kommunikativ med både kollegor och mot kunder (såväl tekniska som otekniska)
  • brinner för att hela tiden utvecklas och ta nya steg i din personliga utveckling

Om du gillar att bygga team och kultur nästan lika mycket som du älskar att jobba med utveckling så är det här en riktigt spännande möjlighet! Osynlig växer så det knakar och vi är alla med och bygger företaget tillsammans. Vi är ett team som hjälps åt, backar upp och lyfter varandra. Om vi ska passa på att skryta lite så har vi till och med blivit utsedda till en av branschens bästa arbetsgivare (topp tre i Årets byrå 2020)!

Ja just det, det var lite praktikaliteter också... På Osynlig vet vi hur viktigt det är att alla är väl omhändertagna och mår bra. Förutom så klart marknadsmässiga löner och ett riktigt bra tjänstepensions- och försäkringspaket, har vi även privat vårdförsäkring och en förebyggande hälsoförsäkring. Vi uppmuntrar alla att använda vårt friskvårdsbidrag och träningstimme som du kan ta ut på betald arbetstid varje vecka.

Känns det bra i magen? Vill du ta dig an den här utmaningen tillsammans med oss? Hör av dig till linda@osynlig.se så tar vi en fika och snackar. Vi vill verkligen lära känna dig!

Om oss

Osynlig är en UX-byrå med fokus på digital produktutveckling. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi innovativa digitala produkter och tjänster som löser problem och skapar verklig affärsnytta. För oss handlar det inte om att bara designa snygga lösningar. Vi vill skapa produkter och tjänster som löser riktiga problem som människor har. Produkter som gör livet lättare, ger tid över till annat och skapar en positiv förändring i människors liv. Helt enkelt, produkter och tjänster som människor älskar att använda.

Osynlig har kontor i Sundsvall, Stockholm och Nya Zeeland. Idag är vi 22 personer, men vi vill bli fler! Läs mer om oss här

Poträttbild på Linda
Vill du veta mer?

Prata med Linda Maresch Bergström, COO & Client Manager