Vi använder cookies för mät- och analysändamål samt marknadsföring. Läs mer i vår cookiepolicy.

Osynlig söker senior UI-/UX-designer

Älskar du att lösa komplexa digitala problem med design? Vill du jobba med flera olika spännande UX-utmaningar och lösa dem tillsammans med skarpa kollegor? Då vill vi verkligen prata med dig! Vi på Osynlig söker nu en senior, UI-/UX-designer.

Som UI-/UX-designer på Osynlig ansvarar du för användarupplevelsen i de produkter vi bygger tillsammans med våra kunder. Vi lägger stort fokus på det visuella, så det är viktigt att du känner dig stark även på UI-design (och brinner för delight).

Vi jobbar både hos kunden och från vårt eget kontor, men oavsett var vi sitter så samarbetar vi alltid med varandra i team och försöker alltid vara minst två personer på varje uppdrag. Vi jobbar alltid nära användare och utvecklare för att se till att vi löser rätt problem på rätt sätt.

Exempel på saker du kommer hålla på med på daglig basis:

 • Vara drivande i idé- och konceptutveckling.
 • Designa flöden, struktur och interaktion.
 • Skapa härliga, lättanvända gränssnitt som gör användarna glada.
 • Göra research för att förstå kunden och användarnas behov.
 • Ta fram snabba prototyper för test och vidareutveckling.
 • Ta fram, genomföra och analysera användningstester.
 • Sätta och implementera design- och produktstrategier.

Vem söker vi?

Vi söker dig som:

 • har arbetat som UI-/UX-designer i minst 5 år
 • älskar att skapa kreativa och inspirerande designlösningar på utmanande problem
 • har arbetat mycket och gärna med verktyg som tex Figma och Miro, och gillar att utforska och sätta sig in i nya digitala verktyg
 • gillar designsystem
 • har god förmåga att förstå kunden och dess affär och jobbar pragmatiskt för att hitta den bästa lösningen med hänsyn till kundens förutsättningar.

Om du gillar att bygga team och kultur nästan lika mycket som du älskar att jobba med design så är det här en riktigt bra möjlighet. Osynlig växer och alla kollegor är med och bygger företaget tillsammans. Vi är ett team som hjälps åt, backar upp och lyfter varandra. Om vi ska passa på att skryta lite så har vi till och med blivit utsedda till en av branschens bästa arbetsgivare (topp tre i Årets byrå 2020!).

Ja just det, det var lite praktikaliteter också... På Osynlig vet vi hur viktigt det är att alla är väl omhändertagna och mår bra. Därför har vi marknadsmässiga löner matchat med ett riktigt bra tjänstepensions- och försäkringspaket, inklusive privat vårdförsäkring och förebyggande hälsoförsäkring. Vi uppmuntrar alla att använda vårt friskvårdsbidrag och träningstimme (som du kan ta ut på betald arbetstid varje vecka).

Känns det här bra i magen? Vill du ta dig an den här utmaningen tillsammans med oss? Då ska du maila din ansökan till malin@osynlig.se.

Om oss

Osynlig är en UX-byrå med fokus på digital produktutveckling. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi innovativa digitala produkter och tjänster som löser problem och skapar värde för både användare och affär. Vi har kontor i Sundsvall, Stockholm och Nya Zeeland. Läs mer om oss här

Vill du veta mer?

Prata med Malin Edlund, CEO