Låt oss berätta fyra saker om våra uppdrag

Ingen lösning är den andra lik, då vi har haft uppdrag i många branscher. Vissa saker har dock alla våra uppdrag gemensamt.

1. Vi löser problem tillsammans.

Med “tillsammans” så menar vi verkligen tillsammans - likväl i kommunikation som i ambition. Ju djupare vi involverar oss i våra kunder desto bättre kan vi lösa deras problem.

Utbildningsradion Toca Boca
LKAB Kiruna SCA
Friluftsfrämjandet Telia
Permobil Mio

2. Vår strävan att lösa riktiga problem syns i allt vi gör.

Vi arbetar med branschledande företag som vill se en förändring i hur saker går till. De är redan duktiga på vad de gör - men vill komma närmare sina användare för att förstå dem och deras problem bättre.

3. Vi löser riktiga problem i många olika branscher.

Vi tror på att lära oss av andra och ta med oss den kunskapen till nya uppdrag. På så sätt kan vi hjälpa företag att vara innovativa då vi tar med oss vår samlade kunskap från många olika branscher in i våra uppdrag.

Friluftsfrämjandet

Med Friluftsfrämjandet arbetade vi med deras varumärke Skogsmulle, i syfte att få barn att röra sig mer i naturen, något som går helt i linje med vad vi älskar att göra - lösa riktiga problem med design. För att uppnå detta arbetar vi tillsammans som ett team, där vi började med att säkerställa att vi löste rätt problem genom ett kärnfullt koncept. Efter det utforskade vi vidare genom prototyper innan vi påbörjade design och implementering.

 • UI/UX Design
 • UX Strategi
 • Frontend-utveckling

Osynlig har haft en otrolig förmåga att snabbt och genuint förstå Skogsmulle och också våra behov, potential och utmaningar. På ett innovativt och Skogsmulle-finurligt sätt har de hjälpt oss att nyttja den digitala världen och med Skogsmulle som vägvisare fortsätta förmedla kunskapen om allemansrätten - men genom en app som också lockar barn ut i naturen. En uppgift där fingertoppskänslan är absolut avgörande.

Emelie Thorngren, Projektledare

Toca Boca

Toca Boca är världsledande på digitala leksaker för barn. Alla deras appar är fokuserade på att barnen ska vara fria att leka och känna sig inkluderad, oavsett vilken bakgrund de har. Vi har hjälpt dem att vidareutveckla komplexa interaktionsmoment i deras appar. Bland annat där både barn och vuxna delar på samma interface.

 • UI/UX Design
 • UX Research

Utbildningsradion

På Utbildningsradion är vi en integrerad del av avdelningen som ansvarar för de digitala tjänsterna. Våra uppgifter är allt från UI-design till omfattande research-projekt och strategiskt UX-arbete. Vi jobbar kontinuerligt med att hjälpa UR komma närmare sina användare och deras behov.

 • UI/UX Design
 • UX Strategi
 • UX Research

Osynlig är pusselbiten som vi saknade för att få ordentlig kraft i arbetet mot en ny digital plattform. De har genom sin research och kompetens hjälpt oss att verkligen förstå våra användares behov och hur vi kan möta dem på nya innovativa sätt i den digitala verkligheten.

Charlotta Mattson Nordling, Konceptutvecklare

LKAB

Vi hjälpte LKAB med att flytta Kiruna. I denna flytt fanns det ett stort behov av dialog och kommunikation med de boende i Kiruna. Vi fick i uppdrag att ta fram en lösning för hur denna dialog och kommunikation skulle fungera. Genom att förstå de boendes behov skapade vi insikter som vi sedan omvandlade till en digital plattform.

 • Brand Identity
 • UI/UX Design
 • UX Strategi
 • UX Research
 • Frontend-development

4. De bästa lösningarna börjar med ett bra första samtal.

Vi börjar med att tillsammans förstå de problem och utmaningar som våra kunder står inför. Det kan verka svårt ibland, men Linus hjälper till att ta det första steget.