Vi använder cookies för mät- och analysändamål samt marknadsföring. Läs mer i vår cookiepolicy.

Var med och skapa digitala produkter som gör skillnad

Vårt mål är enkelt: rädda människor från dålig webb och fruktansvärd UX. På vägen dig tänkte vi både har roligt och bli norra Europas vassaste produktbyrå.

4 anledningar till att bli Osynlig

 1. Vi bygger Osynlig tillsammans

  Det betyder att du är delaktig och är med och påverkar, på riktigt.

 2. Roliga, utmanande och spännande uppdrag

  Vi jobbar med företag och organisationer i många olika branscher. Till exempel Toca Boca, Tibber, Voyd, Permobil och SCA.

 3. Du jobbar nära våra kunder och användarna

  Ibland sitter vi på plats hos kunden, ibland jobbar vi från kontoret. Oavsett vilket försöker vi vara minst två personer på varje uppdrag. Vi jobbar användarcentrerat hela vägen.

 4. The Osynlig Startup

  Vid våra konferenser pitchar vi våra bästa idéer för varandra. De idéer vi tror mest på tar vi vidare. Det mest kända labb-projektet är Spotalike som har inget mindre än en halv miljon besökare i månaden.

Och det självklara. Vi tycker att det är viktigt att alla är väl omhändertagna och mår bra. Därför har vi marknadsmässiga löner matchat med ett riktigt bra tjänstepensions- och försäkringspaket, privat vårdförsäkring och förebyggande hälsoförsäkring. Du får även både friskvårdsbidrag och träningstimme. Och självklart ska du kunna ha en bra work-life-balance.

Ja, och så blev vi ju nominerade till Bästa arbetsgivare på Årets Byrå 2020!

Vi är alltid intresserade av att prata med duktiga UX-designers, front-end-utvecklare och strateger. Hör av dig om du vill veta mer om hur det är att jobba hos oss på Osynlig!

Porträttbild på Linus.
Vill du veta mer?

Prata med Linus Lennstrand, CEO