Vi använder cookies för mät- och analysändamål. Genom att använda vår webbplats godkänner du att cookies används.

Därför ska du satsa på UX

Varför ska du lägga tid och pengar på att jobba med UX? Vi listar de tre viktigaste anledningarna.

Så gynnar UX din affär
Lyckas med intervjun

Med användarintervjuer får du möjlighet att gå på djupet och lära dig mer om dina användare.

Prata med dina användare

Livet på Osynlig

För att ligga i framkant måste man våga och för att ha mod att våga måste man vara trygg. Det tror vi stenhårt på här på Osynlig. Vi ställer upp för varandra och klarar utmaningar tillsammans. Vi gör varandra bättre helt enkelt. Och vi har roligt tillsammans.

Några av många anledningar att jobba hos oss (alltså förutom att du får de bästa kollegorna):

 1. Vi bygger Osynlig tillsammans

  Det betyder att du är delaktig och är med och påverkar, på riktigt.
 2. Roliga, utmanande och spännande uppdrag

  Vi jobbar med företag och organisationer i många olika branscher. Till exempel Toca Boca, Tibber, Voyd, Permobil och SCA.
 3. Du jobbar nära våra kunder och användarna

  Ibland sitter vi på plats hos kunden, ibland jobbar vi från kontoret. Oavsett vilket försöker vi vara minst två personer på varje uppdrag. Vi jobbar användarcentrerat hela vägen.
 4. The Osynlig Startup

  Vid våra konferenser pitchar vi våra bästa idéer för varandra. De idéer vi tror mest på tar vi vidare. Det mest kända labb-projektet är Spotalike som har inget mindre än en halv miljon besökare i månaden.

Och det självklara. Vi tycker att det är viktigt att alla är väl omhändertagna och mår bra. Därför har vi marknadsmässiga löner matchat med ett riktigt bra tjänstepensions- och försäkringspaket, privat vårdförsäkring och förebyggande hälsoförsäkring. Du får även både friskvårdsbidrag och träningstimme. Och självklart ska du kunna ha en bra work-life-balance.

Ja, och så blev vi ju nominerade till Bästa arbetsgivare på Årets Byrå 2020!

Just nu har vi inga lediga tjänster men vi är alltid intresserade av att prata med duktiga UX-designers, front-end-utvecklare och strateger. Hör av dig om du vill veta mer om hur det är att jobba hos oss på Osynlig!