Vi använder cookies för mät- och analysändamål samt marknadsföring. Läs mer i vår cookiepolicy.

Strategisk UX-designer & Facilitator hos Osynlig

Är du en erfaren och strategiskt inriktad UX-designer med en passion för att leda och guida projektteam? Osynlig är en digital produktutvecklingsbyrå som söker en självgående Strategisk UX-designer & Facilitator som vill skapa meningsfulla digitala upplevelser och innovativa lösningar, alltid med våra kunders affär i fokus.

Vad vi gör:
På Osynlig arbetar vi med att lösa komplexa problem genom design och innovation. Vi är engagerade i en mängd spännande UX-utmaningar och arbetar nära våra kunder för att säkerställa att vi levererar högkvalitativa resultat som överträffar deras förväntningar.

Dina ansvarsområden:
Som en Strategisk UX-designer & Facilitator kommer du att:

 • Leda och driva strategisk UX-design inom våra projekt, inklusive att definiera designriktlinjer och övergripande vision med våra kunders affärsmål i åtanke.
 • Samordna och leda workshops och designsessions för att underlätta samarbete inom teamet och med våra kunder och hjälpa dem att uppnå sina strategiska mål.
 • Skapa användarvänliga och tilltalande gränssnitt som inte bara förtrollar användarna, utan också optimerar våra kunders affärsresultat.
 • Genomföra omfattande research för att förstå kundens affärsmål och användarnas behov och säkerställa att designen är strategiskt förankrad.
 • Skapa prototyper för snabb testning och iterativ utveckling som leder till att våra kunder når sina strategiska mål.
 • Planera och genomföra användartester samt analysera resultat för att stödja våra designbeslut med hänsyn till våra kunders affärsmål.
 • Bidra till att forma och implementera design- och produktstrategier som ger verkligt strategiskt värde.

Vi letar efter dig som:

 • Har gedigen erfarenhet inom strategisk UX-design och designfacilitering.
 • Är passionerad när det kommer till att guida team och kunder mot gemensamma mål och visioner, alltid med kundens affär i centrum.
 • Har en stark kompetens i designverktyg och metoder samt är öppen för att utforska nya digitala verktyg som stödjer strategisk design.
 • Har förmågan att förstå och utgå från kundens affärsbehov och arbeta pragmatiskt för att hitta lösningar som bidrar till att uppnå strategiska mål.
 • Kan ta ett strategiskt perspektiv och agera som en bro mellan design och affärsstrategi.
 • Har du även bakgrund som UI-designer så är det meriterande.

Vår kultur:
På Osynlig är vårt team mer än bara kollegor; vi är en sammansvetsad grupp med en familjär känsla. Vi värdesätter samarbete och stödjer varandra i vår strävan efter att leverera exceptionella resultat. Vår arbetsplats är en plats där du kommer känna dig som en del av en vänlig och stöttande familj. Vår gemensamma målsättning är att skapa fantastiska digitala produkter och göra skillnad för våra kunder, alltid med fokus på deras affärsmål.

Förmåner:
På Osynlig bryr vi oss om våra medarbetares välbefinnande. Därför erbjuder vi marknadsmässiga löner som kompletteras med en generös tjänstepensions- och försäkringsplan, inklusive privat vårdförsäkring och förebyggande hälsoförsäkring. Vi uppmuntrar våra medarbetare att använda vårt friskvårdsbidrag och träningstimme, som du kan ta ut på betald arbetstid varje vecka.

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär som Strategisk UX-designer & Facilitator och vara en viktig del av vårt passionerade och engagerade team, ser vi fram emot din ansökan. Tillsammans kan vi fortsätta att skapa fantastiska digitala produkter och göra skillnad för våra kunder, alltid med fokus på deras affärsmål. Välkommen till Osynlig!

Vill du veta mer?

Prata med Malin Edlund, CEO