Vi använder cookies för mät- och analysändamål samt marknadsföring. Läs mer i vår cookiepolicy.

Webinar: Från idé till lönsam digital affär

Så lyckas du med din digitala satsning

Har du en idé om en ny digital satsning? Eller vill du ta nästa steg med en digital produkt eller tjänst som inte når målen? Det är lätt att bli kär i sin idé och direkt börja med lösningen – utan att först ta reda på om idén löser ett problem som finns på riktigt. Känner du igen dig? Vägen till framgång börjar istället med att lära känna dina kunder och förstå vad som ger dem värde.

I det här webinariet går Osynligs strateg Gabriel Jönsson igenom verktyg och metoder för att arbeta smart med utveckling av digitala produkter och tjänster, eller andra typer av digitala projekt. Du får veta hur du skapar förutsättningar för att snabbare komma ut med en produkt eller tjänst som dina kunder älskar – och som ger dig resultaten du vill ha.

Datum och tid

När: 1 december, klockan 9.00-9.45
Var: Online via zoom. Länk skickas ut efter att du anmält dig.

Webinariet har varit. Vill du ha länken till inspelningen? Maila Linn, linn@osynlig.se

Föreläsare

Gabriel Jönsson är produktstrateg på Osynlig och en uppskattad föreläsare och facilitator. Han har lång erfarenhet av att driva digital produkt- och tjänsteutveckling med användaren i centrum. Gabriel har en bakgrund som entreprenör och en utbildning från Hyper Island.

Varmt välkommen!