Vi använder cookies för mät- och analysändamål samt marknadsföring. Läs mer i vår cookiepolicy.

Ny ordförande tar plats i Osynligs styrelse

Produktbyrån Osynlig skalar upp och rekryterar Ashley Tott (grundare av ScaleX Growth Partners) som ny styrelseordförande.

Ashley Tott har stor erfarenhet av styrelsearbete och har lett flertalet tillväxtresor för bland annat VOYD och Carcare. Med bakgrund inom private equity på 3i London, som revisor på Arthur Andersen och som kommersiellt ansvarig för Specsavers Europaexpansion är han ett stort tillskott i Osynligs styrelse.

De senaste 10 åren har Ashley fokuserat på att hjälpa tillväxtbolag, start-ups och scale-ups att lyckas med sina satsningar. Han arbetar, förutom med sitt eget bolag Scalex Growth Partners, i ett antal styrelseuppdrag som till exempel ALMI Invest, m.fl.

– Jag har följt Osynlig under många år och har alltid gillat företagets tillvägagångssätt och framåtanda. Den senaste tidens tillväxt trots pandemi, deras höga ambition och den professionella inställningen till styrelsearbete fick mig att tacka ja till ordförandeposten.

Målet för mig är att vi ska ta styrelsearbetet till nästa nivå och spika en tydlig strategi för att skala upp verksamheten. Jag tror att det finns en supermöjlighet för oss att utveckla både företaget och produktutbudet så att vi verkligen differentierar oss på marknaden, säger Ashley Tott.

Trots de senaste årens pandemi har Osynlig lyckats fortsätta sin tillväxt och gjorde två av de mest inkomstbringande månaderna i företagets historia under första kvartalet 2022.

Målet med rekryteringarna är att skala upp Osynligs verksamhet de kommande åren med siktet inställt på att skapa norra Europas vassaste digitala produktbyrå. Styrelsen har inlett ett arbete med att forma en ny strategi för hur Osynlig ska utvecklas som kommer att presenteras efter sommaren.

Vill du veta mer?

Prata med Martin Lindström, Design principal