Vi använder cookies för mät- och analysändamål samt marknadsföring. Läs mer i vår cookiepolicy.

Osynlig söker en Client Director

Osynlig söker nu en person som är passionerad och driven till rollen som Client Director. Som Client Director kommer du få fria tyglar och ansvara för delar av byråns tillväxt genom långsiktig försäljning och kundutveckling. Du kommer ha ett nära samarbete med Business Director och bli en viktig del i strategin för att skapa ökad tillväxt genom att bygga långsiktiga relationer med höga krav på trovärdighet och tillförlitlighet.

Vi söker dig som kan bygga och sätta upp en smart och effektiv säljprocess där du fokuserar på att driva försäljningen tillsammans med bolagets nya kunder. Vi arbetar långsiktigt och relationsbyggande och det är viktigt att hela tiden skapa mervärde och bra affärer för kunden in i nästa steg. Vi arbetar hela tiden teambaserat i våra uppdrag och det är viktigt att du har förståelse för det affärsstrategiska så att vi lägger krut på rätt projekt. För rätt person finns det även möjlighet att bygga ett säljteam och på så sätt eskalera bolagets försäljning ytterligare.

För att bli framgångsrik i rollen behöver du ha en utåtriktad personlighet och förmåga att bygga förtroendefulla relationer. Du har stor affärsförståelse och analytisk förmåga för den digitala infrastrukturen i våra tjänster och produkter från strategi via research och design till utveckling. Du har ledarerfarenhet med dig men behöver inte ha haft personalansvar tidigare. Du kommer med fördel från ett bolag där du har gjort en försäljningsresa med goda resultat men är nu redo för att ta ytterligare ett kliv.

Tidigare erfarenhet

  • +5 års erfarenhet av att arbeta långsiktigt med relationsförsäljning inom B2B

  • Erfarenhet av att sälja digitala tjänster (meriterande från byråsida)

  • Erfarenhet av såväl nykundsförsäljning som befintlig kund

  • God kommunikativ förmåga i tal och skrift i såväl svenska som engelska

  • Meriterande med erfarenhet av projektledning

Personlighet

Som person är du trygg och är orädd och vill hitta nya vägar för att driva affären framåt. Du är väl insatt i, och har ett stort intresse av den snabba digitala utvecklingen och har därmed förmågan att hitta innovativa försäljningsstrategier i syfte att bidra till bolagets framgång. Med den erfarenheten agerar du inspiratör och pedagog hos våra kunder för att i sin tur ge dom möjligheten att verkligen göra rätt affärer.

Poträttbild på Linda
Vill du veta mer?

Prata med Linda Maresch Bergström, COO & Client Manager