Vi använder cookies för mät- och analysändamål samt marknadsföring. Läs mer i vår cookiepolicy.

Frontend-utveckling

Osynligs frontend-team har bred teknisk kompetens och lång erfarenhet av att jobba användarcentrerat. Med kod, och vad som kan kännas som en gnutta magi, förverkligar vi idéer och levererar fantastiska upplevelser för dina användare.

Våra utvecklare levererar användarupplevelser av högsta kvalitet - oavsett om det handlar om en app, webb, tjänst, ett intranät eller något annat. Vi kan jobba inbäddat i ert team, teama upp oss med andra samarbetspartners eller ta ett helhetsansvar för leveransen hela vägen.

Användarcentrerat arbetssätt

För att kunna skapa fantastiska användarupplevelser behöver insikter om användarna finnas med under hela projektet. Därför jobbar våra utvecklare i nära samarbete med våra UX-designers och med dig som kund.

Våra utvecklare har jobbat i många olika typer av projekt och kommer gärna med förslag på effektiviseringar och förbättringar av arbetssätt eller projektmetodik. Vi jobbar oftast agilt men är pragmatiska och har inga problem med att anpassa vårt arbetssätt till era processer.

Hög kvalitet

Vi sätter stort värde på att alltid leverera med hög kvalitet så att du kan känna dig trygg. För oss handlar det inte bara om att sätta alla små detaljer utan också om att följa standarder och leverera hållbara lösningar. Vi har etablerade rutiner för hur vi jobbar med kodgranskning, tester och dokumentation.

Bred teknisk kompetens och koll på det senaste

Vi levererar det mesta inom front-end, som appar och tjänster baserade på React Native, Electron, Cordova, iOS (Swift / Obj-c), Angular, Vue.js, React.js bara för att nämna några exempel. Vi kan jobba som en del av ert team mot befintliga miljöer eller ta ett helhetsansvar och leverera allt ifrån kompletta wordpress-sajter till olika typer av systemlösningar.

Vill du veta mer?

Prata med Ebba Burenius, Business Director