Vi använder cookies för mät- och analysändamål. Genom att använda vår webbplats godkänner du att cookies används.

Därför ska du satsa på UX

Varför ska du lägga tid och pengar på att jobba med UX? Vi listar de tre viktigaste anledningarna.

Så gynnar UX din affär
Lyckas med intervjun

Med användarintervjuer får du möjlighet att gå på djupet och lära dig mer om dina användare.

Prata med dina användare

Integritetspolicy

Vi vill att du ska känna dig trygg med hur dina personuppgifter behandlas hos oss. I den här policyn informerar vi om hur vi samlar in och använder dina personuppgifter. Vi berättar också om vilka rättigheter du har. Längre ned på sidan hittar du information om cookies.

Personuppgiftsansvarig:
Osynlig AB
Org.nr: 556657-7200
Trädgårdsgatan 1 BV
852 31 Sundsvall
060-52 52 20
hej@osynlig.se

Vilka personuppgifter vi behandlar och varför

Evenemang och nyhetsbrev

När du anmäler dig till något av våra events, till exempel frukostseminarier eller kurser samlar vi in personuppgifter. Vi samlar in uppgifterna för att administrera din anmälan. Vi använder dem även för att följa upp ditt deltagande och för marknadsföring av våra tjänster och kommande evenemang.

När du prenumererar på våra e-postutskick samtycker du till att vi samlar in din e-postadress. E-postadressen används för att skicka nyhetsbrev och marknadsföringsutskick. Du kan alltid avprenumerera på utskick från oss.

Vid våra events fotar och filmar vi ibland. Bilderna och filmerna används för att berätta om vår verksamhet och i marknadsföring. Vi informerar alltid i inbjudan och under eventet om detta. Vill du inte synas på bild eller i film så kan du säga till när du anmäler dig eller på plats. Du kan också maila oss i efterhand så tar vi bort. Maila hej@osynlig.se.

Potentiella kunder

Vi behandlar personuppgifter om potentiella kunder. Insamlingen kan ske via telefon, e-post, sociala medier, offentliga register eller vid ett fysiskt möte.

Informationen sparar vi i vårt affärssystem och den används för att kontakta potentiella kunder och göra marknadsaktiviteter. Vi stödjer behandlingen på vårt intresse av att kunna upprätthålla och bibehålla affärsrelationer. Du kan alltid avregistrera dig från utskick från oss.

Rekrytering

Vi behandlar personuppgifter i samband med att du söker ett jobb hos oss. Vi behandlar uppgifterna för att kunna genomföra rekryteringsprocessen. Utöver uppgifter i själva ansökningshandlingarna kan det handla om anteckningar från intervjuer eller upplysningar från referenspersoner. Vi kan komma att dela dina uppgifter med rekryteringsföretag vi samarbetar med under rekryteringen.

Behandlingen görs med stöd av en intresseavvägning för att kunna hantera din ansökan hos oss.

Kunder

Vi behandlar personuppgifter om våra kunder. Uppgifterna samlar vi primärt in vid avtalsskrivning. Behandlingen görs för att kunna genomföra det avtal vi har och leverera de tjänster vi åtagit oss. Vi använder även uppgifterna för att bjuda in till events och göra marknadsutskick om oss och våra tjänster. Vi har ett berättigat intresse av att marknadsföra våra tjänster.

Inga uppgifter säljs vidare till tredje part.

Direktmarknadsföring

Du kan när som helst tacka nej till att vi behandlar dina personuppgifter för direkt marknadsföring genom att du avregistrerar dig från tjänsten enligt de instruktioner som finns i mailet du har fått eller genom att kontakta oss på hej@osynlig.se.

Dina rättigheter

Du har rätt att få reda på vilka uppgifter vi har om dig och få dem rättade om de är felaktiga. Du har också rätt att få dina uppgifter raderade. Kontakta oss på hej@osynlig.se. Mer information finns på Datainspektionens webbplats.

Cookies

Cookies är en liten textfil som sparas av din webbläsare på datorn. Cookies används till exempel för att spara inställningar du gjort på webbplatsen och för webbanalys. Det finns två sorters cookies, "vanliga" cookies och session-cookies. Session-cookies försvinner när du stänger din webbläsare och sparas alltså inte, medan vanliga cookies sparas på din dator en längre tid, eller tills de manuellt raderas.

Inaktivera cookies

Du kan radera cookies från din hårddisk när som helst. Du kan också ändra inställningarna i din webbläsare så att den inte tillåter att cookies sparas på din hårddisk. Instruktioner för att rensa cookies i din webbläsare finns bland annat på Googles hjälpsidor. Detta kan komma att påverka din upplevelse av sajten negativt. Fler moderna webbläsare har också stöd för privat läge eller s.k. "inkognitoläge". Använder du detta så raderas dina cookies varje gång du stänger din webbläsare. Du kan läsa mer om hur du gör på Minacookies.se

Cookies på vår webbplats

Vi använder cookies för att spara inställningar på vår webbplats. Vi använder även cookies för webbanalys och marknadsföring.

Uppdateringar och kontakt

Vi uppdaterar den här policyn löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på hej@osynlig.se