Vi använder cookies för mät- och analysändamål samt marknadsföring. Läs mer i vår cookiepolicy.

Osynlig söker Lead Frontend Developer

Älskar du att lösa komplexa digitala problem med kod? Vill du jobba med flera olika spännande frontend-utmaningar och lösa dem tillsammans med skarpa kollegor? Vill du utveckla och utmana både våra kunders och våra egna arbetssätt? Då vill vi verkligen prata med dig!

Vi på Osynlig står inför ett par riktigt spännande år. Vi har tagit oss igenom ett utmanande 2020 med flaggan i toppen och nu gasar vi in i 2021, gärna tillsammans med dig. En del av det arbetet består av att fortsätta bygga teamet riktigt starkt. Vi jobbar med många olika intressanta uppdrag inom UX-/UI-design och digital produktutveckling och vill ha dig med på tåget.

Som Lead Frontend Developer på Osynlig ansvarar du för att ta ut användarupplevelsen i de produkter vi bygger i modern och välfungerande frontend-kod. Vi lägger stort fokus på det visuella, så det är viktigt att du känner dig som starkast på hur man verkligen kan få en vass UI-design att fungera kodmässigt.

Vi jobbar både inbäddade hos kunden och från vårt eget kontor, men oavsett var vi sitter så samarbetar vi med varandra i team och försöker alltid vara minst två personer på varje uppdrag. Vi jobbar alltid väldigt nära designers, användare och kunder för att se till så att vi löser rätt problem på rätt sätt.

Exempel på saker du kommer att hålla på med på daglig basis:

  • Arbete med ramverk och bibliotek som React.js, Vue.js, Angular, React Native, Electron, Gatsby och Next.js.
  • Automatisering, tester och andra kvalitetshöjande åtgärder.
  • Rekommendera och utmana våra kunder när det gäller produktutveckling i allmänhet och frontend i synnerhet.
  • Utveckling för allt från startups till globala företag – stor variation, utmanande och utvecklande projekt och mycket problemlösning.
  • Tillsammans med kompetenta kollegor utveckla arbetssätt och bygga företaget.

Vem söker vi?

Vi söker dig som:

  • är noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten
  • är en duktig kommunikatör med både kollegor och kunder (såväl tekniska som otekniska)
  • brinner för att hela tiden utvecklas och ta nya steg i din personliga utveckling
  • vill vara med och utveckla vårt tekniska erbjudande och driva projekt ur en teknisk aspekt.

Om du gillar att bygga team och kultur nästan lika mycket som du älskar att jobba med utveckling så är det här en riktigt bra möjlighet. Osynlig växer och alla kollegor är med och bygger företaget tillsammans. Vi är ett team som hjälps åt, backar upp och lyfter varandra. Om vi ska passa på att skryta lite så har vi till och med blivit utsedda till en av branschens bästa arbetsgivare (topp tre i Årets byrå 2020!).

Ja just det, det var lite praktikaliteter också... På Osynlig vet vi hur viktigt det är att alla är väl omhändertagna och mår bra. Därför har vi marknadsmässiga löner matchat med ett riktigt bra tjänstepensions- och försäkringspaket, inklusive privat vårdförsäkring och förebyggande hälsoförsäkring. Vi uppmuntrar alla att använda vårt friskvårdsbidrag och träningstimme (som du kan ta ut på betald arbetstid varje vecka).

Känns det här bra i magen? Vill du ta dig an den här utmaningen tillsammans med oss? Hör av dig så tar vi en fika och snackar. Vi vill verkligen lära känna dig!