Vi använder cookies för mät- och analysändamål samt marknadsföring. Läs mer i vår cookiepolicy.

Strategic product manager till Osynlig Sundsvall

Är du en erfaren Strategic Product Manager som brinner för att utveckla digitala tjänster och produkter med användaren i fokus? Kanske kittlar tanken på att bli en del av en snabbväxande byrå som precis avslutat sitt bästa år någonsin?

Då vill vi ha med dig på tåget.

På Osynlig är vi drygt 20 kollegor som vurmar för det digitala hantverket. Vi jobbar med många spännande uppdrag hos kunder i vitt skilda branscher som till exempel: Tibber, Blipp och Sund Birsta och nu behöver vi stärka upp med ytterligare en fantastisk kollega.

Vem är du?

Nu söker  vi en nytänkande och kreativ Product Manager med erfarenhet av strategiskt produkt- och portföljarbete samt utveckling av digitala konsumentprodukter.

Om du dessutom är en motivationsskapande och stark ledare med erfarenhet från att arbeta i agila och tvärfunktionella team är vi extra intresserade. Branscherfarenhet är ett plus men inget måste.

För att axla rollen ser vi att du har längre arbetslivserfarenhet och bör ha arbetat minst 5 år i en liknande roll, till exempel projektstyrning, och gärna med starka varumärken.

Det här kommer du att göra

I rollen som Product Manager har du ett strategiskt och operativt ansvar för att förvalta och utveckla olika kunders uppdrag enligt uppsatta affärs-, produkt- och varumärkesmål.

Du kommer att initiera och leda initiativ kring produktutveckling samt ansvara för produkternas dagliga funktionalitet och kvalitet. Du kommer även att styra det interna teamet och/eller kunders team beroende på uppdrag. Arbetet sker i nära samarbete med olika agila team och ledningsgruppen på Osynlig.

Så här jobbar vi

Vi jobbar både inbäddade hos kunden och från vårt eget kontor, men oavsett var vi sitter så samarbetar vi alltid med varandra i team och försöker alltid vara minst två personer på varje uppdrag.

Vi jobbar alltid väldigt nära användare och utvecklare med strategier för att se till så att vi löser rätt problem på rätt sätt.

Saker du kommer hålla på med på daglig basis:

 • Vara drivande i planering och kundutveckling

 • Förvalta relationer, uppdrag och backlogs

 • Kommunicera mellan olika skrån och kompetenser för att nå samsyn

 • Göra research för att förstå kunden och användarnas behov - exempelvis i intervjuer eller dataanalys

 • Hantera och prioritera produktuveckling för kund

Vem söker vi?

Vi söker dig som:

 • Har arbetat som produktägare eller liknande roller i minst 5 år

 • Älskar att koordinera team och lösningar på utmanande problem - lång som kortsiktigt.

 • Gillar operativt ansvar

 • Har god förmåga att förstå kunden och dess affär och jobbar pragmatiskt för att hitta den bästa lösningen med hänsyn till kundens förutsättningar.

Sist men inte minst

Om du gillar att bygga team och kultur nästan lika mycket som du älskar att jobba med produkt och design så är det här en riktigt bra möjlighet.

Osynlig växer och alla kollegor är med och bygger företaget tillsammans. Vi är ett team som hjälps åt, backar upp och lyfter varandra.

Om vi ska passa på att skryta lite så har vi till och med blivit utsedda till en av branschens bästa arbetsgivare (topp tre i Årets byrå 2020!).

Ja just det, det var lite praktikaliteter också...

På Osynlig vet vi hur viktigt det är att alla är väl omhändertagna och mår bra. Därför har vi:

 • Marknadsmässiga löner

 • Riktigt bra tjänstepensions- och försäkringspaket

 • Privat vårdförsäkring

 • Förebyggande hälsoförsäkring

 • Och uppmuntrar alla att använda sitt friskvårdsbidrag och sin träningstimme (som du kan ta ut på betald arbetstid varje vecka

Känns det här bra i magen?

Vill du ta dig an den här utmaningen tillsammans med oss? Hör av dig så tar vi en fika, snackar och lär känna varandra.

Om oss

Osynlig är en UX-byrå med fokus på digital produktutveckling. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi innovativa digitala produkter och tjänster som löser problem och skapar verklig affärsnytta.

För oss handlar det inte om att bara designa snygga lösningar. Vi vill skapa produkter och tjänster som löser riktiga problem som människor har. Produkter som gör livet lättare, ger tid över till annat och skapar en positiv förändring i människors liv. Helt enkelt, produkter och tjänster som människor älskar att använda.

Osynlig har kontor i Sundsvall, Stockholm och Nya Zeeland. Idag är vi 22 personer, men vi vill bli fler! Läs mer om oss här

Poträttbild på Linda
Vill du veta mer?

Prata med Linda Maresch Bergström, COO & Client Manager