Vi använder cookies för mät- och analysändamål. Genom att använda vår webbplats godkänner du att cookies används.

Hur påverkar pandemin dina användares beteende?

Så hänger du med i en tid av snabb förändring

INBJUDAN TILL WEBINAR

Just nu går förändringen i en otrolig hastighet. Pandemin innebär stora utmaningar men också möjligheter för företag som kan ställa om och anpassa sig. Hur gör du för att möta dina användare i deras nya verklighet? Hur hittar du nya möjligheter i en tid av ständig förändring?

Gabriel Jönsson, produktstrateg på Osynlig, delar i det här webinariet med sig av inspirerande exempel på företag som utvecklat innovativa lösningar under pandemin och berättar hur du kan jobba med användarinsikter för att hitta rätt väg framåt för din digitala produkt eller tjänst. Du får svar på varför du ska jobba med kontinuerlig user research, hur du gör ett corona-anpassat upplägg och konkreta tips på vad du ska tänka på.

När?

Tid: 1 oktober, klockan 9.00-9.45.
I slutet av webinariet finns möjlighet att ställa frågor.
Var: Via Zoom. Anmäl dig här under så mailar vi en länk till webinariet.
Får du inget bekräftelsemail, maila linn@osynlig.se.

Webinariet är självklart kostnadsfritt.

För vem?

Det här är ett webinar för alla som arbetar med eller är intresserade av digital produkt- eller tjänsteutveckling, UX, affärsutveckling, digitalisering eller innovation.

Föreläsare

Gabriel Jönsson är produktstrateg på Osynlig och en uppskattad föreläsare och facilitator. Han har lång erfarenhet av att driva digital produkt- och tjänsteutveckling med användaren i centrum. Gabriel har en bakgrund som entreprenör och en utbildning från Hyper Island.

Anmäl dig här